Diepte reiniging van uw grootkeuken bestaat uit een meerdere stappenplan, de planning, voorbereiding, reiniging en de naloop van het totale traject. De planning tot en met de uitvoering van de reiniging van uw keuken word zorgvuldig met u samen afgestemd. Onze medewerkers zijn 24/7 inzetbaar, waardoor wij in staat zijn om uw keuken buiten de kritische periode schoon te maken.
Wij werken vakkundig en snel zodat de keuken weer snel operationeel inzetbaar is. De voorbereiding is als volgt: schakelaars aan muren en panelen worden afgeplakt, zodat tijdens de reiniging kortsluiting word voorkomen. Tevens worden alle oude kitnaden verwijderd. Daarna wordt de keuken volledig ingeschuimd met een schuim wat blijft kleven aan het oppervlak, die er voor zorgt de contact tijd van de chemie wordt vergroot. Moeilijke bereikbare delen worden handmatig gereinigd.
Apparatuur zoals steamers, ovens en magnetrons ondergaan de zelfde behandeling. Uiteraard werken wij met zo weinig mogelijk water en chemie om het milieu zo min mogelijk te belasten. tenslotte worden er nieuwe kitnaden aangebracht en de apparatuur op eventuele storingen getest. Daarna zal er samen met u een checklist worden doorlopen om te beoordelen of alles uitgevoerd is conform de offerte.